Zapoznaj się z ulotką Olejek Jojoba

Olejek jojoba to olejek kosmetyczny stosowany jako składnik kosmetyków, maści i balsamów. Stanowi bazę do kąpieli, jest wykorzystywany do masażu i demakijażu i stanowi bazę dla perfum. Olejek jojoba składa się z estrów woskowych. Jest uważany za olejek bardzo wartościowy i odżywczy. Oddziałuje na skórę.

Olejek wygląda niepozornie, ponieważ nie posiada wyrazistego zapachu ani koloru. Ma konsystencję płynnego wosku. Nie odczuwa się tej "ciężkości" podczas aplikacji na skórę, ale pozostawia poświatę. Szybko się wchłania, pozostawiając skórę dobrze nawilżoną i miękką. Olejek jojoba sprawdza się w przypadku suchej skóry, wymagającej nawilżenia.

 

 

Sposoby na uciążliwe chrapanie

Sposoby na uciążliwe chrapanie

Z chrapaniem spotyka się znaczna liczba osób. Albo na nie cierpimy, albo dostrzegamy, jak z chrapaniem spotykają się nasi najbliższy krewni. W... Czytaj więcej

Skład:

Skład to 100% olejek jojoba.

Dawkowanie:

Dawkowanie olejku jojoba jest zależne od przeznaczenia. Więcej możesz przeczytać w artykule Olejek jojoba- właściwości i zastosowanie.

Producent:

Thumb vivio

Postać:

inne

Nasi pracownicy dokładają wszelkich starań, aby opisy produktów były jak najdokładniejsze. Jednakże może tak się zdarzyć, że niektóre z nich mogą być niepełne. Dlatego też zachęcamy przede wszystkim do zapoznania się z treścią ulotki bądź skonsultowania się z lekarzem lub farmaceutą.

czytaj więcej

Read more icon

Kup w sklepie

Artykuły wybrane dla Ciebie

Dodaj opinię

Opinie użytkowników Supple.pl zawarte w komentarzach stanowią ich subiektywną ocenę i nie mogą być traktowane jako profesjonalne porady medyczne

  • Żaklina 2017-08-16 12:08

    Olejek Jojoba u mnie sprawdził się genialnie. Szczerze polecam!

  • Iza 2017-03-31 10:44

    Olejek jojoba wyleczył mojemu synkowi ciemieniuchę;)

  • Laura 2016-03-20 11:03

    olejek jojoba polecila mi moja fryzjerka. mialam strasznie suche wlosy i rozdwojone koncowki. odkad aplikuje na wlosy olejek jojoba moje wlosy sa nawilzone i odżyły! polecam gorąco, produkt bardzo wydajny

  • Ala 2016-02-28 22:48

    kupilam olejek jojoba gdyz polecila mi go moja kosmetyczka. jestem nim zachwycona! Dzis nie wyobrazam sobie, ze mogloby go zabraknac w mojej kosmetyczce! olejek dobrze nawilza i zmiekcza skore. duzy plus za to,ze szybko sie wchlania

  • pokaż więcej opinii Read more icon

    Zapoznaj się z ulotką Olejek Jojoba

    Olejek jojoba to olejek kosmetyczny stosowany jako składnik kosmetyków, maści i balsamów. Stanowi bazę do kąpieli, jest wykorzystywany do masażu i demakijażu i stanowi bazę dla perfum. Olejek jojoba składa się z estrów woskowych. Jest uważany za olejek bardzo wartościowy i odżywczy. Oddziałuje na skórę.

    Olejek wygląda niepozornie, ponieważ nie posiada wyrazistego zapachu ani koloru. Ma konsystencję płynnego wosku. Nie odczuwa się tej "ciężkości" podczas aplikacji na skórę, ale pozostawia poświatę. Szybko się wchłania, pozostawiając skórę dobrze nawilżoną i miękką. Olejek jojoba sprawdza się w przypadku suchej skóry, wymagającej nawilżenia.

     

     

    Sposoby na uciążliwe chrapanie

    Sposoby na uciążliwe chrapanie

    Z chrapaniem spotyka się znaczna liczba osób. Albo na nie cierpimy, albo dostrzegamy, jak z chrapaniem spotykają się nasi najbliższy krewni. W... Czytaj więcej

    Skład:

    Skład to 100% olejek jojoba.

    Dawkowanie:

    Dawkowanie olejku jojoba jest zależne od przeznaczenia. Więcej możesz przeczytać w artykule Olejek jojoba- właściwości i zastosowanie.

    Producent:

    Thumb vivio

    Postać:

    inne

    Nasi pracownicy dokładają wszelkich starań, aby opisy produktów były jak najdokładniejsze. Jednakże może tak się zdarzyć, że niektóre z nich mogą być niepełne. Dlatego też zachęcamy przede wszystkim do zapoznania się z treścią ulotki bądź skonsultowania się z lekarzem lub farmaceutą.

    Ranking zamienników Najlepsze produkty - olej kosmetyczny

    Olej Rycynowy Kosmetyczny

    5.04 opinii:
    Olejek rycynowy to jeden z najbardziej znanych olejków. Nasze babcie uznawały go za...
    czytaj dalej »

    Olejek rycynowy to jeden z najbardziej znanych olejków. Nasze babcie uznawały go za... czytaj dalej »

    Olejek Jojoba

    5.04 opinii:
    Olejek jojoba to olejek kosmetyczny stosowany jako składnik kosmetyków,...
    czytaj dalej »

    Olejek jojoba to olejek kosmetyczny stosowany jako składnik kosmetyków,... czytaj dalej »

    Olej Macadamia Kosmetyczny

    5.01 opinii:
    Biozgodność olejku macadamia została potwierdzona badaniami w latach 80. Olejek stał się...
    czytaj dalej »

    Biozgodność olejku macadamia została potwierdzona badaniami w latach 80. Olejek stał się... czytaj dalej »

    Olej Z Pestek Moreli

    4.836 opinii:
    Pestki z moreli uznawane są za naturalny lek, który skutecznie walczy z...
    czytaj dalej »

    Pestki z moreli uznawane są za naturalny lek, który skutecznie walczy z... czytaj dalej »

    Olejek Z Drzewa Herbacianego

    4.673 opinii:
    Olejek Z Drzewa Herbacianego to olejek eteryczny uzyskany z liści drzewokrzewu herbacianego....
    czytaj dalej »

    Olejek Z Drzewa Herbacianego to olejek eteryczny uzyskany z liści drzewokrzewu herbacianego.... czytaj dalej »

    Olej Z Krokosza Barwierskiego

    4.65 opinii:
    Olej o intensywnym, złoto-żółtym zabarwieniu. Pozyskiwany jest z nasion krokosza...
    czytaj dalej »

    Olej o intensywnym, złoto-żółtym zabarwieniu. Pozyskiwany jest z nasion krokosza... czytaj dalej »

    Olej Arganowy Kosmetyczny

    4.52 opinii:
    Na pewno nie każdy wie, dlaczego olej arganowy nazywany jest eliksirem młodości. To...
    czytaj dalej »

    Na pewno nie każdy wie, dlaczego olej arganowy nazywany jest eliksirem młodości. To... czytaj dalej »

    Olej Avocado Kosmetyczny

    4.333 opinii:
    Awokado z roku na rok zyskuje coraz większą rzeszę fanów. Roślina ta głównie...
    czytaj dalej »

    Awokado z roku na rok zyskuje coraz większą rzeszę fanów. Roślina ta głównie... czytaj dalej »

    Olej Tamanu Nierafinowany

    4.333 opinii:
    O niezwykłych właściwościach tej rośliny przekonali się jako pierwsi mieszkańcy Polinezji....
    czytaj dalej »

    O niezwykłych właściwościach tej rośliny przekonali się jako pierwsi mieszkańcy Polinezji.... czytaj dalej »

    Olej ze Słodkich Migdałów

    4.333 opinii:
    Olej ze słodkich migdałów pozyskiwany jest z nasion owoców drzewa migdałowego....
    czytaj dalej »

    Olej ze słodkich migdałów pozyskiwany jest z nasion owoców drzewa migdałowego.... czytaj dalej »