Thumb custom

Prostamol UNO

zobacz produkt »
Prostamol uno opinia #3 2014-11-17 15:35

Praktycznie żadnej poprawy. Muszę pokonać wstyd i wybrać się wreszcie do lekarza.

Thumb custom

Prostamol UNO

zobacz produkt »
Andrzej 2014-11-17 15:32

Skusiłem się reklamą, ale nie pomogło mi ani trochę

Thumb custom

Prostamol UNO

zobacz produkt »
Prostamol uno opinia #1 2014-11-17 15:31

Byłem u lekarza i powiedział mi, że nie powinienem stosować Prostamola uno, bo jest to suplement diety, a nie lek. Powiedział mi też, że każdy kto ma problem z prostatą powinien pójść się przebadać do lekarza, bo problemy z prostatą mogą również oznaczać raka prostaty. Mi akurat prostamol uno pomagał przez pewien czas, ale lekarz zapisał i leki dostępne tylko na receptę i teraz jest dużo lepiej. Dlatego przypominam pójdźcie do lekarza!

Thumb custom

Olimp Prostatan

zobacz produkt »
a.n. 2014-11-17 15:15

Prostatan działa na mnie, ale na mojego brata już nie. Nie wiem od czego to jest zależne, bo ja mam 56 lat, a on 49, wiec teoretycznie u niego powinno być lepiej.

Thumb custom

Olimp Prostatan

zobacz produkt »
Adam 2014-11-17 15:13

Niestety u mnie bez rewelacji, ale jest lepiej, Niektóre noce udaje mi się nieraz całe przespać, co mi się chyba nie zdażyło od 15 lat

Thumb custom

Olimp Prostatan

zobacz produkt »
Daniel Wojtkowiak 2014-11-17 15:11

Stosuję dopiero od miesiąca, ale już widzę zdecydowaną poprawę. Cena suplementu też nie jest wysoka, więc również polecam.

Thumb custom

Olimp Prostatan

zobacz produkt »
Olimp Prostatan opinia #1 2014-11-17 15:10

Ogólnie polecam. Cena niska i lekarz mi to zalecił, wiec zobaczymy.

Thumb custom

Prostalong Complex

zobacz produkt »
Mam 75 lat i nie narzekam 2014-11-17 15:08

Stosuję Prostalong Complex od dłuższego czasu i z tego co zdążyłem się zorientować to niestety nie pomaga osobą ze znacznym przyrostem prostaty, bo przede wszystkim chamuje ten rozwój, a go nie cofa. Jeśli komuś prostalong nie pomaga to sugeruję wizytę u lekarza.

Thumb custom

Prostalong Complex

zobacz produkt »
Prostalong Complex #5 2014-11-17 14:58

Mam 25 lat i duzo biegam, równiez w zimie. Niestety przeziebilem sobie prostate i musze ja leczyc. niestety najpierw wywalilem kase na prostalnog compleks, a dopiero pozniej poszedlem do lekarza. Ogulnie nie polecam.

Thumb custom

Prostalong Complex

zobacz produkt »
Nie polecam Prostalong Complex 2014-11-17 14:55

Nie wiem skąd tutaj aż tyle pozytywnych opinii. To suplement diety, a nie lek. Do tego bardzo drogi, powiedziałbym, że cena jest mocno wygórowana. W moim przypadku nie było żadnych zauważalnych efektów, dlatego PRZESTRZEGAM przed prostalongiem complex i daję negatywną opinię!