Artykuły

Olej tamanu surowiec kosmetyczny

Olej tamanu surowiec kosmetyczny

Stosowanie oleju tamanu nierafinowanego

Olej tamanu nierafinowany przeznaczony jest do pielęgnacji skóry tłustej, trądzikowej i mieszanej.

Właściwości oleju tamanu nierafinowanego

Olej tamanu wykazuje silne działanie regeneracyjne, przeciwzapalne i przeciwbólowe. To naturalny olej o działaniu antybakteryjnym, antywirusowym i przeciwgrzybiczym! Kosmetyk ten świetnie sprawdza się w leczeniu wyprysków i drobnych ran. Olej tamanu doskonale sprawdza się w leczeniu łuszczycy, egzemy, łupieżu i zapaleniu mieszków włosowych. Olej tamanu rekomendowany jest dla osób, które posiadają cerę trądzikową. Okazuje się, że olej zapobiega powstawaniu nieestetycznych zaskórników!

W sklepie internetowym BioIndygo.pl mogą Państwo znaleźć wiele interesujących produktów. Spirulina w proszku stosowana jest w profilaktyce i leczeniu wielu chorób. Daktyle bez pestek to ciekawa forma przekąski, po którą możesz sięgnąć niemalże zawsze, gdy poczujesz głód. Morwa biała bez pestek rekomendowana jest dla osób cierpiących na cukrzycę. 

                       

                       

Treści znajdujące się w serwisie supple.pl powstały po to, aby polepszyć kontakt jego Użytkownika z lekarzem, a nie po to, aby go zastąpić. Wynika to z informacyjno-edukacyjnego charakteru serwisu. Jeszcze przed zastosowaniem się do porad opartych na wiedzy specjalistycznej, w tym zwłaszcza medycznej, a zawartych w prowadzonym przez nas Serwisie wskazane jest bezwzględne zasięgnięcie opinii lekarza. Administrator nie ponosi konsekwencji wynikających z praktycznego wykorzystania zawartych w Serwisie informacji.

Thumb custom

Curry Mielone

5.0
opinii: 2

Thumb custom

Cynamon Mielony

5.0
opinii: 1

Thumb custom

Czosnek Mielony

5.0
opinii: 2

Thumb custom

Mega Tran

5.0
opinii: 1

Thumb custom

Bulion Wołowy

5.0
opinii: 1

Thumb custom

Jałowiec Owoc

5.0
opinii: 1